Crypto Exchanges

Bitcoin en Cardano gaan hard! | Morgan Stanley wil bitcoinbeurs kopen | BTC Nieuws vandaag | #362

Wat een achtbaan was deze week! Hoog tijd voor een recap: wat gebeurde er bij Bitcoin en Cardano? Daarnaast gaan de geruchten dat Morgan Stanley cryptobeurs Bithumb wil kopen. Abonneer voor het laatste bitcoin nieuws en de koers:

00:00 Intro
00:33 Robinhood komt met crypto wallet
01:24 Koopt Morgan Stanley exchange?
02:37 CMC Top 10
05:30 BTC
10:21 ETH
11:12 ADA
12:57 AEX
13:24 DJI
13:46 DXY
14:40 XAU
15:17 GME
16:02 OIL
16:33 Outro

—–
Meer van BTC Direct?
✅ Koop crypto:
✅ Cryptonieuws:
✅ Facebook:
✅ Telegram:
✅ Twitter:
✅ Instagram:
✅ Abonneer youtube:
✅ Nieuwsbrief:

Disclaimer: De informatie in deze video is niet bedoeld als beleggingsadvies of als aanbeveling tot aan- of verkopen van cryptocurrency’s. Het handelen in digitale valuta brengt een significant risico met zich mee en is op eigen risico.

Welkom op het YouTube kanaal van BTC direct. Hier vertellen we je alles over de bitcoin koers en bitcoin nieuws, we bespreken de ethereum koers, vertellen je alles over Ripple nieuws en nemen met je door hoe de litecoin ervoor staat. Uiteraard bespreken we al het cryptocurrency nieuws dat er is, we laten zien hoe je een cryptocurrency kunt kopen en bespreken de mogelijkheden rondom een wallet voor je bitcoins of andere crypto’s. Je kunt ook tutorials vinden rondom de aanschaf van cryptogeld.

We nemen je dagelijks mee in de koers van alle cryptocurrency, de koers van bitcoin, de koers van litecoin, de koers van ripple en nog veel meer.

Abonneer je nu op ons kanaal en zorg dat je altijd op de hoogte bent van het laatste nieuws dat BTC Direct je te bieden heeft!
#btcdirect #bitcoin #cryptocurrency

source

25 comments

Have your say